csomag
táblás csokoládé
mehet
néhány pár zokni is
mindennek ára van
kapucsinó por – 479 forint
kiöntik a szeme előtt
a szabályzat leszögezi
be nem mehet semmi
mibe tiltott anyagot vegyíthetnek
nem megy be
kiöntik
pénz az ablakba
egy barátságot nem lehet
megvásárolni néhány doboz
cigi nem a világ
nem
a világ valami egészen más
ez itt nincs is
egy téveszmére futott az agy
később lesz korrigálva
bejáratott rá a módszer
politoxikománia
mi egyben retúrjegy
vissza a világtalanságba
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.