Kór, kép
A kísértetek. Önálló egyedüllét.
Pedig már elég. Halálos látomás.
Annyi, hogy szeretlek. Álmos tánc egy
Mondom, hogy szeretlek. hóhér kötelén.
Füves legelők. Szétoszlani.
Ennyi az egész. Jég alatt vergődés.
Játék a halállal. Buborékba zárva.
Játék az élettel. Kocka alatti lét.
Búcsú. Jössz holnap?
Csak néha kéne meghalni. Én alszom.
Eltemetve lenni. Már kevés fa látszik.
Halott érzések. Fű lettem.
Dögszag. Moha és penész.
Álom.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.