le fogom nyírni a
szakállamat ez
pár hetenként min-
dig hatalmas trau-
mát okoz magam
sem tudom miért
ilyenkor napokig el-
hezitálok ezen hogy
miért is – miért is kell
végül általában rájövök
csak húzom az időt
a szőr mögött meg
rejtőzök akit nem
akarok az ne lásson
engem de muszáj lesz
levágni mert idiótán
festek ha rajtam van