Bede Anna tatarozása
Kicsit már megvénült szegény,
Pénze mint a pelyva,
Bőre pergamenszerű lett,
erre mondják: ejha!
világhírű női szépség
Lengte körül sokáig,
Mindig ügyelt, hogy a szoknya
Ne érjen le bokáig.
Egymilliós biztosítást
Kötött ő a lábára,
Másik négyért tarthat igényt
Oxford a csontvázára.
Sajnos elmúlt már néhány év
Azóta, hogy bomba volt,
Pénzén tatarozza magát,
(Lehet, ez goromba volt).
Ő is egy volt azok közül,
Kik nem bírták elviselni,
Hogy a végén mindnyájunknak
Meg kell szépen öregedni.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.