hogyan ne írjunk verset
az előbb majdnem írtam gábornak
egy követelőző levelet arról hogy nem
tudom miről kell vagy akarok irni
de a muszáj az ott munkál bennem
akartam írni hogy mondja meg
ilyenkor ő mit tesz ilyenkor kezd
dolgozni a verssel hogy vers legyen
ugye ilyenkor ül rajta máskülöben megy
írják magukat a szavak a gondolat
az ujjak meghosszabitása a papiron
ám ilyenkor le kell ülni dolgozni rajta
végül kitörültem a levelet mindent
becsuktam
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.