megtisztulni, tavasszal
Régen csak úgy eldobáltuk a napokat.
Téged behálózott a tavasz, engem
magamra hagytak a lombok.
Könnyebb volt mással törődni.
Egymással nem kellett sokat.
Néha megnéztelek. A tükrök
bólogattak. Jól van. Legalább
te örültél. Én éppen cigarettát
göngyöltem a számba, te hallgattál.
Talán a véleményed csak rólad szólt.
Azóta te mással foglalkozol.
Én azóta számolom az eldobált napokat.
A tavasz itt hever a lábam előtt,
s a lombok segítenek megtisztulni.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.