Tud meghalni szabad megtestesülése Szavamnak.
Benne ha bízol, megtanul élve maradni örökké,
megtanul életet adni halottnak, földi kegyelmet
hirdet az átvészelt bűnökre; különben örökbűnt,
öngyilkosságot követ el, s mindenki gonosszá
válik a színem előtt Ádámig visszamenőleg.