ha..
ha majd a penge keskeny nyelve vádol,
lehetne még magamhoz néhány jó szavam.
bár konok toroktól szót kobozhat mámor,
miként e játszi'kéz ha bíbor szomja van.
sebaj ha menni kell,merengve mélán
ólom alkonyba öltött hattyú árnyakon,
köröttem szárnyaim nevetnek némán,ha
viaszból öntött kések fényét táncolom.
ha mégis legyőzne nemlátó sorsom,
véssék hát kőbe sosemvolt bűneim,
s ha nem lesz senki,magamra hordom
anyám égbe rejtett régi könnyeit.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.