Western
Itt mérlegelni nincs idő
Csak ölni és szeretni
Gyors légy (ha gyors vagy fél siker)
Ösztöneid követni
Nem bús értelmiségi vagy
Elefántcsonttoronyban
Hanem a puszta farkasa
Bizonytalan a holnap
Gyors a bosszú, villan a kés
Tökéletes a reflex
A rosszat legyőzi a jó
Bár áldozatok lesznek
Egyszerű, mint az egyszeregy
Légy ügyes, tiszta, bátor
Tudjad, hogy kihez tartozol
A többi jön magától
Ezt a műfajt valamikor
Erősen megvetettem
Gyerekeink a moziba
A férjem vitte, én nem
Csak lassan oldódott a görcs
Ahogy múltak az évek
Küzdelmet hoztak, napra nap
Új kihívások értek
És western lett az életem
Ugrok a kés ha villan
S ha rosszul ugrom nincs idő
Sebem bekenni írral
Szúrt sebbel harcolok tovább
Furfanggal, józan ésszel
Kell nap mint nap megküzdenem
A látható fölénnyel
Néhány kollégám önmaga
Vetett nyakába hurkot
Ezt a megoldást elvetem,
Vannak még tartalékok
A küzdelemre esküszöm
Talpra míg hí az élet
Felnőttkoromnak mozija
Western, belőled élek
2004.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.