az utolsó elõadás
elgurult fények,üres sorok
a szinpadon poros homály.
vérbársony csend,a karzaton
kopott taps tenyérre vár.
majd lágy zajok,hegedű matat,
s elsírja a-moll álmait.
Cyranó-vágy, csókol falat
megsárgult jegy vívátozik.
a pénztárnál lehúzott függöny,
előtte álldogál az est
tanácstalan,majd bekopog
mély zsebében aprót keres.
künn ölni készül a város,
fekete leplét ráadja éj
sikoly gyilkol, tán villamos
amint húrjain aludni tér.
szél oson,s tolvaj eső
már játszik az egész világ.
kérdés:"lenni vagy nem lenni"?
ki megmarad mondjék egy imát.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.