Jedi III. - Egy sorozat vége (?)
Musical karaoke-alapra
(Bon Jovi: It's My Life)
Darth: Nincs más választásod. álljál át!
Vár az erő sötét oldala rád!
Értsd meg végre, nem győzhetsz le,
Fogd fel, add fel, Luke Skywalker!
Luke: Mit vársz hát?
Adjam el a lelkem?
Ezt meg nem tehetem!
Béke és szabadság vár...
Mit - vársz - hát?
Vesszen ki a Skywalker vér?
Azt magyarázd meg, hogy már' mér'?
Győzd le végre sötét oldalad!
Itt - most - Darth!
(Guns & Roses: Welcome To The Jungle)
Darth: Szedd össze már magad, elég volt ebből!
Zavarodott az agyad, vérzik száz sebből!
De én segítek majd neked, apád leszek én!
Megtudod majd Luke fiam, mit eszek a feketén!
Harcolj! Végre egyszer harcolj az életedért,
Te, te, te, icike-picike lény!
Luke: Nem harcolok apám, a te időd lejárt,
Feletted az idő, réges-rég eljárt,
De hogyha harcolni akarsz, legyen hát apám,
Felhúztál már nagyon-nagyon, felhúztál bizám.
Harcolj, utoljára harcolj az életedér',
Te, te, te, fekete-fekete rém, rém!
(Harci koreográfia Michael Flatley-re, majd a Jézus Krisztus Szupersztárra. Luke győz.)
Luke: Felbéreltem egy Erő-űzőt,
Drága jó apám.
Nem leszünk többé ellenségek,
Nem leszünk biz' ám!
(Ávimmave, ávimmave, ávimmave, ávimmave,
Ávimmave, ávimmave, ávimmave, ávimmave).
(A Macskajaj "Pitbull terrier"-jére kiűzik belőlük az Erőt.
Darth: Segíts levenni a páncélomat.
(Luke segít.)
Darth: Luke, mi történt?
Luke: Elvesztettük az Erőt, apám.
Darth: Akkor nem vagyunk többé ellenségek?
Luke: Nem, apám.
Darth: Szeretlek, Luke.Bocsáss meg.
Luke: Megbocsátok és én is szeretlek.
(Összeborulnak, függöny, majd közös ráadás Flatley-re. VÉGE)
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.