gyerekversek
1.
de szeretnék boldog lenni
barna lányt karomba fogni
estére szépen meghalni
Istenemmel beszélgetni
ezt a kicsi versikét
eladnám én öt forintért
ha lenne, aki megveszi
lelkem árát kifizeti
2.
jó volna a villamoson
festett-zord nénik lábát rugdosni,
előlük ijedten a szoknyád mögé bújni,
beléd csimpaszkodni,
rád felnézni,
bocsánatot kérni
jó volna tinta réten
tempera-fák közt szaladni
szemedbe merülve bódultan kacagni,
veled repülni
a földre lenézni
semmitől se félni
jó volna vágyó öledbe
mindent feledve, bágyadtan kuporodni,
álomból álomba merülve
téged bitorolni
veled dobogni
beléd szeretni
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.