Az alkotás mechanizmusa
(kezdőknek)
Az alkotáshoz magány szükséges,
a magányhoz pedig egyedüllét.
Az egyedülléthez egy másik világ,
ahol elérheted, hogy egyedül légy.
A másik világhoz egy valós világ,
s egy tükörként használható agy,
egy másik én, aki a másik világban
megérzi azt, mikor egyedül vagy.
Így ez a világ és az a világ,
összemosódhat, akárcsak a két én,
s megtörténhet valami ott akkor,
aminek az összetettségén
s teljességén elcsodálkozol.
S ez az agyadtól a szívedig ás,
és átcsordogál a teljessége rajtad.
Na, az a csordogálás az alkotás.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.