igazság
először szemedben kerestem
eltépett Möbius szalagon
vonagló vonatok sikolyán
utolsó megálló mosatlan
fekete-fehéres kockáin
melyeken röhögő Marlboró
bemattolt valami csempészett
ukrános vonású csikkeknek
filléres nylonbor koldusán
utolsó hepari stáción
keresztre feszített istenek
körében megtalált megváltó
kisorsolt kezében magasabb
értékű dominó számain
elbukott angyalok lenyesett
szárnyából faragott tollakon
melyekkel próféta poéták
karcolták viaszba bűneik
kigúnyolt napsugár felkelő
fényein olvadó örökké-
valóság rettegett reggelén
megleltem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.