Reptér mellett lakom,
Itt mindenki jön-megy.
Többnyire kényszerleszállóként landol,
S halandóként távozik.
Piac mellett lakom.
Itt mindenki másból él.
Lelkeket árusítanak:
Sérültet egy százasé’!
Temető mellett lakom.
Jó nézni a távozókat.
Nyugodtan fekszenek ők,
A nyugtalan földek alatt.
Egy felhő mellett lakom.
Egy felhő mellettem lakik.
Szereti nézni az otthonomat,
Ahogy felér, s alábukik.