nem hallasz engem
s hozzám sem ér szavad
süketszobába
zártad magad
nem hallasz mást
csak a saját hangod
magad köré vont
falakról visszhangot
...
nem látsz engem
és már én se látlak
magadra az ajtót
hét lakattal zártad
eldobtad a kulcsot
kilincse sincsen
magadban búslakodsz
eltékozolt kincsen