Csillagok Háborúja musical
- Én vagyok az apád, Égenjáró Lukács. Állj át az Erő sötét oldalára! Ez a sorsod, ez a végzeted!
- Apa, te olyan sötét vagy!
- Jobb ha enyém az erő, a főnyereményt… megütötted!
- A jedi a nyerő… lézerkardom felütötted!
- Vader!…
- Luke!…
- Császár!…
- ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!
- Harcolj!…
- De én…
- Nem harcolhatok helyetted! Harcolnod kell!
- Nem! A sötét oldalt megszeretted?
- Harcolj Obiért!
- S én ott leszek majd melletted?
- Harcolj Csubiért!
- Ez betalált, ezt megetted!
- Harcolj!…
- De én…
- Nem harcolhatok helyetted! Harcolnod kell!
- Nem! A sötét oldalt megszeretted?
- Harcolj a jóért!
- S én ott leszek majd melletted?
- Harcolj Tripióért!
- Ez betalált, ezt is megetted!
- Ha menekülsz, nem menekülsz!
- Ha menekülsz, nem menekülsz!
- Ha menekülsz, nem menekülsz!
- Legalábbis teszerinted!
- Népszerűek, de bolondok!… A hős a Császár!
- Nős a Császár?
- Mire vártál?!
- Kicsinálnál?
Kicsin állnál, de nagyon buknál!
Hődetonátor van maguknál?
Megdoblak, szétszórt leszel,
Furfangból leckét veszel!
Volt egyszer egy város,
Ott vótam napszámos,
Tudtam, nincs sok remény,
Mert az élet kemény.
Aztán jedi lettem,
Nagyon beijedtem.
Volt egyszer egy nyár,
Nem volt aárnyék már!
A gonosz ott vót,
Mindenki meghótt!
Volt egyszer az Erő,
S lettem szuper jedi!
Én leszek a nyerő,
Nem fog menni neki!
- Harcolni kell!
- Élni kell!
- Harcolni kell!
- Élni kell! Ha legyőzöm magam, az fél siker!
- Harcolj!…
- De én…
- Nem harcolhatok helyetted! Harcolnod kell!
- Nem! A sötét oldalt megszeretted?
- Harcolj Soloért!
- S én ott leszek majd, Apám?
- Harcolj Leáért!
- Nem harcolok ma már!
- Harcolj!…
- De én…
- Nem harcolhatok helyetted! Harcolnod kell!
- Nem! A sötét oldalt megszeretted?
- Harcolj a jóért!
- Tedd le a fegyvert, Apám!
- Mér’ nem ezzel kezdted?
- És egy család ma már!
Sztár Vórsz!… Sztár Vórsz!… Sztár Vórsz!…
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.