„Nem csak Itália ejt krokodilnak is érdemi könnyet
S most Futbólia is ontja a gyászdalokat.” (ld. J. P.)
Tízezer oldal anyag sem lágyít zsarnoki zsűrin
Ukrán-lengyel öröm: VADKELET a befutó.
Bárki lehet Fortúna kegyeltje, ha vastag a tárca
Sutba a látványterv, mit nekik ennyi makett?!
Fogjunk össze komák, kiderült, van esély a sikerre:
Hála neked, virulens pannon VADKELETÜNK!