Felnõttképzés
– Cum amititia aeterna* …csücsöríted az ajkad
– Búcsúznál kicsikém??? - Férjem alant toporog.
– Mit kezdjek a „barátságoddal”?! – Kend a hajadra!
– Hűvös e hang, szigorú, bújj ide, zord tanaram!
– Egy argentum az actus**, másik a prompt repetáért
Tíz minutum, ami jut, vár - nem is egy - nebulóm.
– Korrepetálj dominám, láss hozzá in medias res
Rágd szájamba vadul századszor is a LATINT!
* Örök barátsággal…
* * actus, us, hn. [ago] jelentése (részlet):
(újk.) űzése valaminek, eljárás valamiben, tevékenység
Budapest, 2007-05-08
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.