vártam rád
késtem,
hogy ne én várjak többet
nézd itt ülök a nagyiban
de nem tudtalak überelni téged
te milyen időben élsz?
én a hatvan perces felosztást
használom
már huszonöt éve
csatlakozz hozzám
hajtsd a fejed a hagyomány
igájába, hogy ne legyen
szakítás a vége
(lásd itt zabálok, amíg nem jössz
most hívtalak
tehát uszkve fél óra
addig megszámolom
a depressziómba
hány palacsinta fért
hogy elmondjam
ha megjössz végre,
de ha mégse,
hát azért)
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.