Kislányomnak
Hőmérsékletek, illatok, dalok.
akkor még nem itt laktál
esőcsepp voltál talán
Fény
fényt kellett innom reggelente,
minden nap egyre többet –
később a levegőt tanultam
belélegeztem lényedet
Úgy képzeltem,
vadalmafa bennem a lelked -
próbáltam kitalálni,
hogy mit dalolsz
Úgy képzeltem,
a fény, amit ittam
most te vagy
Úgy képzeltem,
parányi áramkör, te,
hogy szeretsz
De tegnap reggel
még mielőtt ideértek a mentők
angyallá változtál - nélkülem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.