üenet az elrakott rongybabától
hová is tettek?
na mindegy
úgy tudom voltam valaki
csak elfeledtem hogy
melyik fiók melyik sarkába,
hogy milyen néven is szólítottak
és hogy egyáltalán tényleg
otthagytak-e ahol azt
hiszem hogy vagyok
vagy ez az egész egy álom csupán?
vagy a rongybabák álmodni sem tudnak?
na mindegy
különben meg
puszilok mindenkit
már egészen megszoktam itt
csak egy kicsit unalmas
(de azért megtalálhatna végre valaki…)
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.