Fõzzünk valamit!
Mióta készülök, hogy elmondjam
szerelmem vírusette fájlrendszerét,
és életem veled töltött, halmozottan
hátrányos, csökkent-látóképességű felét.
Kezet mosok, addig itt a hagyma, hámozd.
Amikor a mikróban elkészül a pizza,
(már megint olyat eszem látod
ami nem bio, de azért vegytiszta)
majd beszélünk. Bár már előre utálom.
Nézd, ez csak egy vacak szelet tészta,
ezen is mennyit faksznizol. Csak ezért lábon
kihordasz egy komplett gyomorbajt, mert a
végső szót neked kell kimondanod.
Az igazságot úgy csatolod magadra,
mint morcos rendfenntartó a plexipajzsot.
Lassan mennem kell, vár Jakarta.
(csak minél messzebb, azért jutott eszembe)
Bármit beszélünk: borsó, falra hányva.
Sokáig optimista voltam, hogy egyszer hátha,
de már nem. Elmegyek. A pizzát edd meg te.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.