Jött egy szó.
Körbeszimatolt majd otthagyott.
Ez egy nagyon rendes szó Hozzám-
egy másik
(pedig emlékeim szerint még el sem jutottam
a vénámig)
jött, megbámult, rámlihegett és lehugyozott.
Miféle rend ez, kérem?! Előitélet,
hogy ami büdös, az csak szar lehet?!
Tudom, milyen a semmi ha nyakszirten vág!
De most rágyújtanék.
Ott jön egy szó.