Táncház
Boldog lépésekben ölelkezünk
Mint tűz körül a jobbágy vasárnapja,
Magasban olvadó lángok
Szikrái szöknek a csillagos égig,
Eleven szavaink kergetőznek
Vágyaink tarka szallagjait rázva...
Büszkén emelem fejemet én is
S döng alattam a tánc üteme,
Erős vállam,derekam feszül a dalban:
Mint kiskakas,tombolok,
Lelkem a körnek íve legyen!
És tetszik,ha mulatnak rajtam
Mert a lány arcán a mosoly gyönyörű!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: -, -
Kötetben: - (-, -)
Kiadó: -