Két éve már...
KÉT ÉVE MÁR…
Szerelmemnek Rikének
Gyöngyharmatban fürdő csodálatos szemek,
Két éve immár hogy reám tekintenek.
Mindennap újra és újra megigéznek,
Hálámat most lerovom Afroditének
Hogy nekem adta egykor a Szerelmedet,
Véled még a Nap is mindíg miránk nevet.
Töltsd be Szerelemmel további éltemet,
Te Drága Asszony ki megkaptad szívemet.
Ne múljon el soha a mi Boldogságunk,
Maradjon meg mindörökre forró vágyunk
Olyannak milyenné váltunk Szerelemben,
A kiteljesedett földi lételemben.
Csókos éjeink se múljanak el soha,
Tartson mindörökre Boldogság mámora.
Töltsd be Szerelemmel további éltemet,
Te Drága Asszony ki megkaptad szívemet.
Néked is köszönöm Istenem kis Rikét,
Boldogság Angyalát éltemnek jelenét.
Mindennap imával Tehozzád fordulok,
Véle szebbek a jelenek és holnapok.
Két éve immár hogy reám tekintenek,
Gyöngyharmatban fürdő csodálatos szemek.
Töltsd be Szerelemmel további éltemet,
Te Drága Asszony ki megkaptad szívemet.
Zirc, 2007. 04. 02
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.