Látlelet
Zsiráfok a zebrán
a nadrágok ingek
szoknyák kabátok között
észrevétlenül tülekednek
rálépnek cipőkre
botladoznak csíkokban csikkekben
fejtetőket látnak
szőrös tányérokat
imbolyognak részeg borosnyakúak
néha oldalba bökik őket
üvöltenek rájuk
megsértődnek visszaütnek
cigit égetnek bundájukba
semmi nem folyik foltjaikból
a hónaljuk izzad a homlokuk
térdük remeg
görcsösen összeszorítják lábujjukat
vékony fonállá zsugorítják szájukat
és mennek a zebrán
a hajnali 6 órás forgatagban
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.