Formula One - utolsó futam
Ez az idény izgalmas lett,
Sok előzés, érdekes tett,
Négy pilóta fej-fej mellett,
Aki most győz, mellet verhet.
Ez a verseny az utolsó,
S pilótákra vár sok talk-show,
Első sorból Kimi s Massa,
A McLaren megtámassza.
Zöld a lámpa, indul mezőny,
Első körben alig-előny
Mit kiautóz itt Hamilton,
Világbajnokokhoz méltón.
Megpördül a bátor Kimi,
Mit a pályán művel: krimi.
Nem tapad most jól az autó,
Így lesz végül sereghajtó.
Alonso jön föl az élre,
Nem készül még ő a télre,
Keményen tapos a fékre,
Így lesz versenyének vége.
Leggyorsabb kört fut a Massa,
S a Ferrarit feltámassza,
Hólyagos a hátsó gumi,
ez sem olyan jó, mint Schumi!
Remekelni kezd Kubica,
Szeme előtt egy kupica
Rozspálinka, így lett dettó
Mint a Jyrki Järvilehto.
Heidfeld, Nico, David Coulthard,
Fisichella eszén túljárt,
Mind a hárman megkerülik,
Fisco: ezt megkeserülik!
Íme, így ér végül célba:
Sato, ki ma nem volt béna,
Vébé uhh, Hamiltoné lett,
Hogy lehet ő ilyen érett?
Kétezernyolc, jön új évad,
Sok tehetség, ifjú és vad,
Életüket teszik rá ott,
S nem váltják meg a világot.
Nem váltják meg a világot.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.