bíbor
szemfed?d,
leselked?
árnyékod
mindenhová
elkísér
kártyáid
megkeverve,
üzeneteid
elküldve,
helyzeted
rendez?dve
vajon hol
száll le
a fekete
madár?
lépted a r?t
avarban,
metsz? szél
hajadban
kezeden finom
pókháló,
arcodon a
múló id?
robbanó
pocsolyák
övezik
futásod
ég felé
tárt kézzel
állsz az
út végén, hol
szemerkél?
megtisztulás
vár rád