Képeslap
Fogtam, és formatáltam a bugyrokat.
Most mindegyikben én lakom.
A menü minden nap papírgombóc,
magam sem igen vagyok több
egy óriás - papírgombócnál-
talán csak jobban összegyűrtek.
Szőnyeg is van, ettől négycsillagos
a hely, de a csillagokat nem mutatják meg
azt mondják, nagyon kell rájuk vigyázni
azt mondják, az egyiket Júdásnak hívják
A szőnyeg nagyon cseles ám,
Mindig kicsúszik a lábam alól
Éjfélkor mindig nagy forróság van
olyankor kacagni kell teli tüdőből
azt mondják, élő adásban közvetítik
nem tudom, melyik adó
szoktátok látni?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.