kisszínes
rokkantnyugdíjamért álltam
a sorban a postán, amikor
jött a férfi harisnyával a fején és
fellökött. egyensúlyomat vesztve
a lendülete a földre tepert
vele ellentétes és hatványozott erő
a bennem munkáló düh volt, hogy
ez a taknyos vette a bátorságot
nem tisztelte a kort és felöklelt
aztán a bulvár most tele van főcímekkel
mint; a felpaprikázott tata bottal kiütötte
a postarablót, meg hasonlóak
mikor nem akartam mást, csak azt a
nyamvadt 44 ezer forintot jóvátételül
amiért az isten, így megnyomorított
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.