a legjobb dolog
a mult héten, nem történt
meg, csak képzeltem
mindent megteszek, ha tehetek
az éjszaka bedörzsölt izzadtsággal
porzik a szemem ébredés után
keveset aludtam
és alig fértem el a franciaágyon
annyi álom kergetett végig rajta
fel kell kelni
idő van
nincs idő
nincs semmi
semmi