Ha lehunyom a szemem...
HA LEHUNYOM A SZEMEM…
Szerelmemnek
Ha lehunyom a szemem, Téged látlak,
Ha kinyitom a szemem, nem talállak.
Ha lehunyom a szemem, látom arcod
Ahogyan vívod mindennapi harcod
A megélhetésért a Szerelemért,
Az álmaid beteljesítéséért.
Ha lehunyom a szemem csókod érzem,
Ha kinyitom a szemem jövőnk féltem.
Mit hoz számunkra a másnap, a holnap,
Mit higgyünk igaznak, álnak, valósnak.
Sírig tartó boldogságot keressük,
Istenünket kérjük majd, hogy elérjük.
Ha lehunyom a szemem itt Vagy vélem,
Ha kinyitom a szemem halkan kérdem:
Mi vagyok én Néked Édes Tubicám,
Csodálatosan Szép Édes Kis Babám?
Távolról vélem hallani hangodat,
Ahogyan hívogatod a párodat:
Siessél ne késsél, jer ide hozzám,
Szomjazza csókod kiszáradt vágyó szám!
Add kezed Kedvesem miénk az éjszaka,
Teljesedjék ki szerelmünk mámora.
Ha lehunyom a szemem itt Vagy vélem,
Ha kinyitom szemem hiányod érzem…
Zirc, 2007. 04. 25
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.