Nem-csak duett
Nem heves szeretéssel,
csak szelíd öleléssel,
nem ajkam harapva,
csak puhán csókolva,
nem szerelmes verssel
csak ülj mellettem csendben
nem kell hogy mondd: a sírig
csak jöjj, ha hívlak mindig
nem kérlek egészen
csak légy épp fele részem
Csak heves szeretéssel,
nem szelíd öleléssel,
csak ajkam harapva,
nem puhán csókolva,
csak szerelmes verssel
nem ülhetsz velem csendben,
csak az kell, mondd: a sírig
nem jöhetsz hozzám mindig,
csak ha kérlek szépen
- légy egészen részem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.