egyforma idegszálak vesszőfutása
szívritmuszavar a fénymásolóban
mintha csak direkt tapogatná
kesztyűs kézzel a reggelt
hogy nyom nélkül
mintha szánt szándékkal
használna álmában
gólyalábakat hogy ne a saját
pedig érzi, sejti, tudja
két azonos gondolat helye
valahol az agy hátsó polcain
mint egy másik ugyanaz
összeér