mikor meghalt vonnegut
különben annyira nincs rossz kedvem
fotonokkal bombáz a centrumba helyezett bolygó
madarak vircsaftolnak az égen, meg lengetik
karjukat bizonyos növények a szélben, mintha
integetnének, de csak mintha, mert összevissza
üdvözölnek, akkor is ha nincs kit
sok bolond lecövekelt. sétáltam ma
aszfalton, macskaköveken, kicsit egy
útmenti fűsávon a városban. haladtam
ide-oda meghatározott célszerint
értelme van mindennek
ha nem is látod értelmét akkor is
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.