kéne
az vérciki, ha azt érzem néha
a nyelv gát benne, hogy kifejezzem
azt ami az agyamból kipattan
inkább fessek
ezt már mondták is
nem tudok rajzolni
és nincs mindenkinek olyan mákja
mint pollocknak. leszarom
nem is igazán törödöm vele
csak azt a látszatot keltem
hogy írok
legalábis valaki elültette ezt a gondolatmorzsát
és most szép terebélyes lombúvá hízott. ügyes
a vérebb ciki, hogy amiért tudok valamit
az nem azt jelenti, hogy cselekvővé is válok
csak tudom, hogy azt kéne csinálni, de
de nem csinálok semmit
ez ilyen. komolyan vicces nézni
ahogy ülök és nézem magamat
ahogy nem csinálok semmit
emiatt kicsit füstölgök magamban
meg kicsit dühös is vagyok. ennyi
kéne huzni a végéből
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.