fekete doboz
a fekete dobozba zárva
várod hogy kiássalak
a romok alól
megfejtselek
rekonstruáljam
a katasztrófa történéseit
annyi év után szinte már
idegen szemekkel nézzem
újra az eseményeket
másnak kusza jeleidből
szakértődként
kibányásszam a lényeged
ugye tudod
a fejemben zajló kabukinak
legalább a feléért
te vagy a felelős anya
mondataim sója tárgya alanya
lelkem határozója
összeomlásaim jelzője vagy
én pedig aki állítom
megesküszöm tudom
hogy jó voltál a földön
a lehető legjobb voltál
nekem
én pedig
aki az öröklétet
elintézi neked
mert kiáslak
és megfejtelek
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.