Egyelőre nem tudom eldönteni,
vajon a mozgólépcső melyik
irányba visz, még emlékszem
arra a néhány másodpercre,
mikor a lépcsőfokok megszü-
lettek, mikor a fokok kinőttek,
vagy lesüllyedtek, de nem tudom
eldönteni egyelőre: közeledem
vagy távolodom, visszafordulni
lenne jobb esetleg, vagy lassan
elkezdeni sétálni előre valamiig.