Csikk végigszívva
Mert benthagytad az ágyban a cigit
csak kiugrottál
míg meztelen lábad végig taposott mindenen
ez az egyetlen foszlány maradt utánad
ez a csikk végigszívva
talán majd beteszem egy dobozba
vagy lepréselem könyvlapok között
de az is lehet hogy fogom és a szemétbe vágom
ha már nem hajítottam utánad
az utolsó pillanatban
mindig elfog valami érzékenység
barom dolog
néha azt gondolom
úgy kellett volna veled bánnom
ahogy most bánom hogy nem bántam
akkor kellett volna teát főznöm
amikor te az anyámra gondoltál
és mikor rágóval kínáltál
nem kellett volna magamban ezt azt
mindegy
tényleg nem érdemes
a tényeken rágódni
a csikkeddel viszont én döntöm el mi legyen
vagy mi nem
többé nincs beleszólásod
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.