Van egy szó a világon,
a legszebb erdőhatáron.
Ha kiejtik csendesen,
akinek az megremeg..
Minden nyelvben másképpen,
minden nyelvről édesen,
éjjel, de ez nem lényeg.
Sose kérdezd! - ezt nem kell.
Mondd akkor, ha majd érzed..
Én még nem,
Vagy leírjam most ide?
Hazudnám, hisz nincs kinek.