Veszem a levegőt - ki és be..
Ülök a szoba közepén,
Hol a plafon a felettem,
Alatta falam - körülöttem.
Ez most börtön?
Nem. Így önnmagamat őrzöm.
Nincs se ajtó, se azon zár,
Utolsó lélegzetem - szabadság.
A kulcs is előkerül, ni-ni!
Az égen repül egy kismadár..