az én agyam borotvaéles
de nem olyan értelemben hogy
annyira okos lennék hanem
inkább szó szerint egyszerűen
elmetszi a dolgokat: így
lehetőségem adódik beléjük látni
viszont minden darabokra hullik
körülöttem csak a tudás marad
meg kacatok és soha semmi
egész