bazmeg fejfájással keltett a délelött
bár legalább hetven százalékom víz
tegnap, jó ha két pohárral pótoltam
a napközben felélt mennyiséget, az
kevés. nem optimális a szervezetnek
fájóan nem elég. így mára a tervem
a következő. lefőzök egy nagy ad-
ag kávét, kevesebbet dohányzom
rendesen étkezem és legaláb órán-
ként megiszom egy pohár ásvány-
vizet