ő ezzel beéri
átlagmaszlaggal
még csak nem is
ínyenckedik
nem érzi úgy
hogy beetetik
ő korán beérik
alany lesz belőle
a felnőtt mondatok
rettegő hőse
ő aztán beválik
bizonyos szervek
ezt nagyon remélik
ő ezzel beéri
nem menekülhet
hisz úgyis beérik
futva se tüntet