tökjó
verset írni.
mindenki írjon verset
mesét vagy regényt
amit szeretne.
vagy ne, ha nincs kedve.
nézze a Tv-t akár..
olvasni is lehet,
de azt sem muszáj.
üljön le, ha van széke
egyen jó sokat, finomat.
keveset is lehet.
én, ha nincs kedvem semmihez
alszom. Az is tökjó.
van, hogy még ahhoz sincs,
de lehet pl. bámúlni. A falat.
Fal mindenhol van, az mindenkié.
lehet kapargatni, ráhányni
leköpni, kifesteni, rugdosni.
de az fájdalmas.
A legjobb a leges-leges tökjó
amikor semmi kedvem mindezekhez
eljuthatok az abszolúlt tökjó állapotához
nyugodt, késztetés és hiányérzetmentes
társadalomra veszélytelen,
vagyok.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.