kicsi e-nek
Szeretlek, Kedvesen vagy vicces e.
De az istennek sem segítessz!
Mindenben van e.
Hogyan legyek így elmés
verselde?
Nne vigyorogj!
Nézd az á-t, ő-t míly komoly.
No jólvan nem bántalak.
Majd ha felnősz - a nagy E leszel,
ígérem ismét megversellek.
most meg sírsz?
Kérsz egy fagyit,
elmenjünk az S-hez?
vaagy, gyere!
Mászókázom veled a nagybetűs szavakon:
...................
T-betű peremére érve,
lennt már halomban a testek,
én fel!
Te kis E, maradj le megbújva,
az L-betű meleg ölében.
Sose légy nagy e.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.