egyujjal be kéne tapasztani
ereszt a cigarettám valahol
bosszús is lettem miatta
hogy amikor szívom
szörcsögő hangot hallat
és a füst oldottabb álapotban
szivárog csak tüdőbolyhaimra
pakolva megcsappant mérgeit
komolyan bosszant és
már készülök megkeresni
a helyet a cigarettapapir határolt
felszinén ahol ereszt
beszívásnál éltető oxigént
mikor semmi szükség rá
nem rá vágyom kifejezni
nem képes most milyen mérges
vagyok miatta
hogy beszökik a levegő
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.