Beütöttem az előbb a karomat - karómat
Mimásba mint ebbe a nagy ajtóba - ajtóba
Zsibbadás van azóta a vállamban - vállamban
Lefut az meg egészen a kacsómba - kacsómba
Gyere babám adj egy csókot bajomra - bajomra
Múljon el a fájdalmam azomban - azomban
Csókod helyén kinőhet a vadrózsa - vadrózsa
Akkor talán benyúlhatsz a bugyimba - bugyim..