A Sárga pizsoma
Álommez ez.
Veled vajon szép álmom lesz?
De hisz most is lógsz!
Bitód - Boltiakasztód.
Nézzünk csak meg közelebbről:
Ahha, jó puha vagy,
Szagra-gyári, méreted S-es
pont mint én kis testem s-e.
Színed a sárga: tojássárga.
Lágyan-keményen, felverem
habosan..
Elpusztítva - Életmagja.
megvegyem-e?
Segítessz? izzadt testem átölelve,
Jóra ébredhessek.
nem vettem meg.
Lógsz azóta is?
vagy más teste szennyez..
Mos a gép, benne álommez,
most mosom kezem, amiért
nem mentettem meg
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.